starvac (masaj vacumatic)

Ce este?

Starvac reprezinta cel mai performant tratament endodermic, bazat pe vacuum. Acesta este realizat de un aparat de ultima generatie, Starvac SP2, fiind singurul aparat ale carui rezultate au fost autorizate de CIDESCO.
Tratamentul cu vacuum are 2 aplicabilitati: la nivel corporal ( pentru slabit, drenaj limfatic, anticelulita, relaxare, eliminarea durerilor musculare) si la nivel facial (eliminarea ridurilor)

La nivel corporal, activitatea aparatului creeaza o vidare partiala pe suprafata pielii, aspirand-o intre cei 2 cilindri mobili situati in interiorul capului de tratament ( brevetat international). In timp ce acesta se misca, pielea este rulata ( miscarea palper-rouler ) si masata, creand actiunea exclusiva de "masaj endodermic" prin alunecare. Doua prelungiri, aflate in fata si in spatele cilindrilor, sporesc efectul de drenaj limfatic, in timp ce 2 cilindri suplimentari de la cele doua extremitati ale suprafetei de lucru usureaza miscarea capului de tratament. Aplicatorul cu cei 4 cilindri efectueaza miscari de comprimare si destindere a pielii in zona care trebuie tratata; durata si intensitatea vidarii fiind reglate de esteticiana, cea care stabileste si puterea pulsatiilor in functie de zona ce urmeaza a fi tratatata.

Celulele adipoase sunt astfel "prinse" si eliminate datorita unei circulatii sangvine si limfatice mai intense. Pe de alta parte, se obtine destinderea retelei de fibre de collagen, care formeaza suportul pielii si se mareste productia de fibroblasti - celulele predispuse sa produca fibre elastice.

La nivel facial, dupa o vaporizare benefica de particule bogate in oxigen, pentru a favoriza oxigenarea tesuturilor si a imbunatati elasticitatea si catifelarea pielii, se trece la masajul endodermic prin alunecare. In acest caz, esteticiana foloseste un cap cu cilindrii de dimensiuni mai mici, adaptat atat pentru fata si decolteu cat si pentru zonele mai mici si delicate cum ar fi conturul ochilor.

Starvac SP2 este singurul aparat ale carui rezultate au fost autorizate de CIDESCO. Timp de 6 luni, aparatul a fost verificat de acestia, testat si probat pe un numar considerabil de clienti care prezentau inestetismele clasice ale paniculopatiei edematofibrosclerotice (liposcleroza sau celulita): piele "coaja de portocala", edem localizat, fibrozitate sau scleroza tesutului, durere la palpare, teleangiectazii difuze la membrele inferioare, relaxare cutanata. Fiecarui client i s-a facut o serie de tratamente cu Starvac (de la 10 la 30 de tratamente, in functie de caz), cu o frecventa de 2 ori pe saptamana.

La sfarsitul ciclului de tratamente , s-a constatat: pielea "coaja de portocala" a devenit o piele normala (85% din cazuri ); edemul localizat s-a redus cu 60% (70% din cazuri); durerea localizata la palpare a disparut.

Spre deosebire de alte aparate pe baza de vacuum, Starvac, prin structura sa personalizata si prin posibilitatea de reglare a puterii de aspiratie in functie de nevoile fiecareia dintre dumneavoastra si de zonele tratate, elimina riscul spargerii vaselor de sange, inclusiv pentru pacientele cu sensibilitate capilara.

Efectele Starvac

 • Slabire intensiva
 • Eliminarea totala a celulitei
 • Drenaj limfatic
 • Eliminarea durerilor
 • Dobandirea elasticitatii pielii
 • Cosmetizarea cicatricilor
 • Eliminarea ridurilor (la nivel facial)
 • Accelerarea circulatiei limfatice si sanguine si  indepartare a excesului de triglyceride din celulele grase.
 • Detoxifierea obtinuta prin eliminarea grasimilor ofera o senzatie de sanatate si confort fizic

Recomandari

Sedinta dureaza 45 minute si se efectueaza in mai multe faze. Prima faza precede palper - rouler,in care esteticiana controleaza manual zona care trebuie tratata, pentru a stabili intensitatea aspiratiilor si zonele asupra carora sa actioneze.Se trece apoi la masajul endodermic static. In acest caz aspiratiile se efectueaza cu ajutorul cupelor de dimensiune medie, pozitionate pe punctele unde se inregistreaza o retinere limfatica si in care celulita provoaca durere sau o senzatie neplacuta. Finalul tratamentului este rezervat masajului endodermic cu crema special conceputa pentru acest tratament, Starvac-Aminicissante (boagata in lecitina, cafeina si guarana).
Este foarte important ca tratamentul sa fie realizat de 2-3 ori pe saptamana. Dupa obtinerea rezulatelor dorite este suficienta o sedinta la 10 zile pentru intretinere.

Nu este recomandat sa faceti starvac daca:

 • Sunteti insarcinata
 • Aveti varice sau vase de sange sparte (nu se poate realiza tratamentul pe acele zone)
 • Aveti tije metalice

 

 
website design - H A S S